Ημερίδα για τις Διαταραχές Κατάποσης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2023

Ο ΣΕΛΛΕ διοργάνωσε ημερίδα για τις Διαταραχές Κατάποσης με εισηγήτρια την Δρ Αιμιλία Μίχου. Η ημερίδα αφορούσε διαδικτυακή εισήγηση με τίτλο: "Νευροπλαστικότητα και Αποκατάσταση Δυσφαγίας: Κλινικές Εφαρμογές" και δια ζώσης workshop με τίτλο: "Κλινική Εφαρμογή των Νεότερων Ερευνητικών Ενδείξεων στην Αξιολόγηση και Αποκατάσταση Δυσφαγίας".

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου, με τη διαδικτυακή εισήγηση, μέσω zoom, 14.30-16.00 και έπειτα ακολούθησε δια ζώσης workshop στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, 16.30-18.30 (Κάνιγγος 10, 4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια). 

 

Στιγμιότυπα από την Ημερίδα

 

 

 

 

Βιογραφικό Δρ Μίχου


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισήγηση και το workshop, πατήστε εδώ 

 

Οι τιμές για την παρακολούθηση της διαδικτυακής εισήγησης, διαμορφώνονται ως εξής:*
• Σύνεδροι 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου Λογοθεραπείας: Δωρεάν (μόνο η διαδικτυακή εισήγηση)
• Φοιτητές (απαραίτητη η αποστολή του φοιτητικού σας πάσου) + Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 25 ευρώ
• Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 35 ευρώ
* Τιμή χωρίς ΦΠΑ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο, οι τιμές διαμορφώνονται: συνολικό ποσό κατάθεσης για τα Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 31 ευρώ και για τα Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 43,40 ευρώ.

Οι τιμές για την παρακολούθηση του δια ζώσης workshop, διαμορφώνονται ως εξής:*
• Φοιτητές (απαραίτητη η αποστολή του φοιτητικού σας πάσου) + Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ
• Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 60 ευρώ
* Τιμή χωρίς ΦΠΑ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο, οι τιμές διαμορφώνονται: συνολικό ποσό κατάθεσης για τα Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 62 ευρώ και για τα Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 74,40 ευρώ.

 

Για κράτηση θέσεων, πατήστε εδώ.

 

Πολιτική Ακύρωσης

 

Οι συμμετέχοντες, που επιθυμούν την ακύρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να την αποστέλλουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο epep@selle.gr μέχρι και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερίδα και θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή χρημάτων (μείον 15 ευρώ για τα διαχειριστικά έξοδα του σεμιναρίου).

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται οι εγγραφές.

 

Επιστροφή