Ημερίδα:«Τηλεϊατρική και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στη Λογοθεραπεία: Προοπτικές για Ασθενείς και Κλινικούς»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2023

Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ Χριστίνα Πολίτη, θα μιλήσει στην Ημερίδα με τίτλο: «Τηλεϊατρική και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στη Λογοθεραπεία: Προοπτικές για Ασθενείς και Κλινικούς» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα:

 

Τίτλος: Τηλεϊατρική και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στη Λογοθεραπεία: Προοπτικές για Ασθενείς και Κλινικούς»

Παρουσίαση του έργου «PLan-V – Πλατφόρμα Λογοθεραπείας με Εικονικό Βοηθό»

Δωρεάν συμμετοχή. Θα δοθούν βεβαιώσεις.

Για εξασφάλιση θέσης στείλτε μήνυμα με το όνομα και την ιδιότητά σας στο: planv.patra@outlook.com.gr

Οι χρόνιες και σοβαρές παθολογίες λόγου και ομιλίας αφορούν ένα μεγάλο ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού, και επιφέρουν βαρύτατες συνέπειες στην ποιότητα ζωής των πασχόντων. Όμως οι παροχές για λογοθεραπευτική παρέμβαση είναι συχνά περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι πάντα εύκολο να μεταφερθούν στα κέντρα αποκατάστασης, ούτε να μεταβεί σε αυτούς ο λογοθεραπευτής.

Το έργο «PLan-V – Πλατφόρμα Λογοθεραπείας με Εικονικό Βοηθό» έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες, εκμεταλλευόμενο τις τεχνολογικές καινοτομίες στον χώρο της τηλεϊατρικής. Ο λογοθεραπευτής έχει τη δυνατότητα να αναθέτει από απόσταση στους ασθενείς θεραπευτικά πρωτόκολλα, να παρακολουθεί την πρόοδό τους όπως αυτή καταγράφεται στην πλατφόρμα, και να προσαρμόζει διαρκώς την λογοθεραπευτική παρέμβαση.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Επιστροφή