Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος - Εκδηλώσεις

 

Σεμινάριο: Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2024

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτριες την Δρ Κατσίκα Ιωάννα,ψυχολόγο παιδιού και εφήβου και την Δρ Σαραφίδου Μάρα, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο. 

 

Απευθύνεται σε όσους έχουν κάνει σπουδές στην ειδική αγωγή (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς κλπ) και έρχονται σε επαφή με την ηλικιακή ομάδα (0-5 χρονών).

Προσέλευση συμμετεχόντων: 15.15 μ.μ.

 

Κόστος Συμμετοχής*

  • Φοιτητές και  Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ 
  • Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 70 ευρώ

* Τιμή χωρίς ΦΠΑ.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο: + Φ.Π.Α 24% επί της αρχικής τιμής. Διαφορετικά θα λάβετε απόδειξη είσπραξης. 

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για κράτηση θέσεων, πατήστε εδώ.


Πολιτική Ακύρωσης

 

Οι συμμετέχοντες, που επιθυμούν την ακύρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να την αποστέλλουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο epep@selle.gr μέχρι και δεκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν το  σεμινάριο και θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή χρημάτων (μείον 15 ευρώ για τα διαχειριστικά έξοδα του σεμιναρίου).

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται οι εγγραφές.

 

Επιστροφή