Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος - Εκδηλώσεις

 

Διαδικτυακή συνέντευξη με τίτλο: «Μιλώντας Ανοιχτά για τον Αυτισμό»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2023

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος (ΟΕΕ) για τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος του ΣΕΛΛΕ, διοργάνωσε σε συνεργασία με το nevronas.gr, μια διαδικτυακή συνέντευξη με τίτλο: «Μιλώντας Ανοιχτά για τον Αυτισμό».

 

Καλεσμένοι ήταν τέσσερις υπέροχοι νέοι άνθρωποι, στο φάσμα του αυτισμού οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους εμπειρίες και αλήθειες. Η Ντέμη Χασούρη, ο Νικόλας Τσιγάντες, η Μαίρη Μητσάκη και ο Αντώνης Εξαρχόπουλος συνομίλησαν με τη Μαρούσα Φειδάντση, τον Γιάννη Τζιβελεκίδη, μέλη της ΟΕΕ του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό και την Ειρήνη Συνανίδου, παιδαγωγό προσχολικής ηλικίας, μητέρα ενήλικα αυτιστικού και αρθρογράφο της στήλης Autism Stories στο nevronas.gr.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00πμ μέσω Facebook στη σελίδα  της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος (ΟΕΕ) για τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος του ΣΕΛΛΕ και με ταυτόχρονη αναμετάδοση στη σελίδα του nevronas.gr.

 

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη. 

fb event link: https://bit.ly/3M1vXqk

Οργάνωση/Συντονισμός/Επιμέλεια: Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος του ΣΕΛΛΕ και Nevronas Team

 

Επιστροφή