Σίτιση-Κατάποση (Δυσφαγία) - Εκδηλώσεις

 

Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2022

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργανώνουν webinar, με θέμα: " Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας", το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 15:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.

 

 

Σύντομη περιγραφή της ημερίδας

Η ημερίδα αφορά την ανάγκη της συνεργασίας της διεπιστημονικής ομάδας και τον ρόλο των μελών της για την αποκατάσταση ασθενών, οι οποίοι έχουν νοσήσει με Covid-19 και εμφανίζουν έκπτωση στις λειτουργίες της κατάποσης και της φωνής. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την εμφάνιση των διαταραχών κατάποσης και φωνής σε αυτόν τον πληθυσμό και την συμβολή κάθε μέλους της διεπιστημονικής ομάδας στην αποκατάστασή τους. Η εκδήλωση θα καταλήξει στην παρουσίαση μελετών περίπτωσης και στην ανάλυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων των λογοθεραπευτών.

 

Πρόγραμμα

•  Νανάς Σ. Παθολόγος - Εντατικολόγος, Ομ. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας & Παθολογίας: «Σύνδρομο PICS και Post-Covid Ασθενείς» 

•  Λαμπρόπουλος Κ. Χειρουργός ΩΡΛ, Φωνίατρος: «Παθολογικά Ευρήματα φωνής και κατάποσης σε Post-Covid Ασθενείς» 

•  Βαγγελή Φ. Φυσικοθεραπεύτρια, MSc cand.: «Φυσικοθεραπευτική Προσέγγιση Post-Covid Ασθενών στην Αποκατάσταση» 

•  Βουτσινά Μ. Κλινική Διαιτολόγος, MSc: «Διατροφολογική Διαχείριση Ασθενών μετά από Βαριά Νόσηση Covid» 

•   Αλεξανδροπούλου Α. Λογοθεραπεύτρια, MSc, PhDc Επικεφαλής ΟΕΕ Δυσφαγίας ΣΕΛΛΕ: «Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς - Πρόσφατη βιβλιογραφία» 

•  Πολίτη Γκ. Χρ. Λογοθεραπεύτρια, MSc. Rehab. Sci. Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ: «Λογοθεραπευτική Διαχείριση των Διαταραχών Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενή. Μελέτη Περίπτωσης. 

•  Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Κόστος Συμμετοχής: *

• Φοιτητές: 30 ευρώ (παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το φοιτητικό σας πάσο)

• Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 40 ευρώ

• Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ

* Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση θέσεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Οι συμμετέχοντες, που επιθυμούν την ακύρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να την αποστέλλουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο epep@selle.gr μέχρι και τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερίδα και θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται οι εγγραφές.

 

Επιστροφή