Σίτιση-Κατάποση (Δυσφαγία) - Εκδηλώσεις

 

Live Q&A για τις διαταραχές σίτισης και κατάποσης σε παιδιατρικό και ενήλικο πληθυσμό

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2023

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος (ΟΕΕ) του ΣΕΛΛΕ για τη Δυσφαγία διοργανώνει ένα Q&Α για τις διαταραχές σίτισης και κατάποσης σε παιδιατρικό και ενήλικο πληθυσμό.

 

Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2022

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργανώνουν webinar, με θέμα: " Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας", το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 15:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.
 

 

McNeill Dysphagia Therapy Program (MDTP)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2021

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος (ΟΕΕ) για τη δυσφαγία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) ανακοινώνει τη διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου McNeill Dysphagia Therapy Program (MDTP).

 

Dysphagia Case Studies: Vol. 2. Μελέτες περιπτώσεων αξιολόγησης περιστατικών με δυσφαγία βάσει απεικονιστικών μεθόδων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2021

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος δυσφαγίας (ΟΕΕ Δυσφαγίας), διοργάνωσαν webinar με θέμα:
"Dysphagia Case Studies: Vol. 2. Μελέτες περιπτώσεων αξιολόγησης περιστατικών με δυσφαγία βάσει απεικονιστικών μεθόδων", την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
 

 

Dysphagia Case Studies: Vol. 1. Μελέτες περιπτώσεων αξιολόγησης περιστατικών με δυσφαγία, βάσει απεικονιστικών μεθόδων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2019

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: "Dysphagia Case Studies Volume 1 / "Μελέτες περιπτώσεων αξιολόγησης περιστατικών με δυσφαγία, βάσει απεικονιστικών μεθόδων", στις 11 Μαϊου 2019, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας. 

 

1ο Επιστημονικό Συμπόσιο: Δυσφαγία σε όλο το Ηλικιακό Φάσμα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2018

Στις 24 Μαρτίου 2018 η Oμάδα Eιδικού Eνδιαφέροντος για την Δυσφαγία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοθεραπευτών Λογοπαθολόγων Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) υποδέχτεικε Έλληνες ερευνητές, ακαδημαϊκούς και κλινικούς. Παρουσιάστηκαν έρευνες στα Ελληνικά σχετικά με την αξιολόγηση αλλά και την παρέμβαση των διαταραχών κατάποσης.

 

Διαταραχές Σίτισης & Κατάποσης (Δυσφαγία) σε Παιδιά και Ενηλίκους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2016

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργάνωσαν την 1η ημερίδα της ομάδας με θέμα: "Διαταραχές Σίτισης & Κατάποσης (Δυσφαγία) σε Παιδιά και Ενηλίκους", στις 28 Μαϊου 2016.